SD Cetinje: Abazović ignorisanjem poruke koju je Cetinje poslalo pokazao da ne poštuje Cetinjane i da ne zna da je Cetinje uvijek bilo na pravoj strani istorije

Posljednjom izjavom kojom je Abazović pokazao da ignoriše poruku koji je juče građanska Crna Gora poslala sa Cetinja,  “kočoperno” u njegovom stilu tvrdeći da će država garantovati da će sve proteći mirno 5. septembra, još jednom pokazuje da je on lično u sluzbi velikodržavne srpske poltike, a partija na čijem je čelu trojanski konj preko koje će pokušati da satru i državu Crnu Goru, i sve što je u njoj građansko i crnogorsko!

URA slanjem dijametralno različitih poruka od strane predsjednika i potpredsjednice pokazuje da igra na kartu zbunjivanja javnosti, uporno prikrivajući suštinu – da su svi oni skupa građanski paravan za ulazak na velika vrata Crne Gore u “srpski svet”.

Na žalost njihovu, a na sreću naše drzave, građanska Crna Gora je svjesna prevare koju im je URA servirala, pokušavajući da pod izgovorom potrebe za promjenama “proda” priču da će uspjeti da sa slaviteljima Podgoričke skupštine demokratizuje Crnu Goru.

Juče je Cetinje svima poslalo poruku da to neće dozvoliti, a ako se vlast ne dozove pameti, u još većem broju će to učiniti i 5. septembra.