SD Cetinje: Cetinje pokazalo šta o Abazoviću i Vladi misli

Socijaldemokrate Cetinja najoštrije osuđuju privođenje naših sugrađana zbog toga što su potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću rekli ono što mu cijelo Cetinje misli.

Ovakve metode zastrašivanja građana, prvenstveno Crnogoraca, gospodine Abazoviću, nece Vam proći. Pogotovo ne na Cetinju gdje smo iste borbe vodili devedesetih godina, kao što ih sad vodimo protiv Vas. Razlika je samo u tome što smo devedesetih imali dostojnije suparnike sa kojima smo uvijek znali na čemu smo, za razliku od Vas koji jedno pričate, a drugo radite.

Dovoljno o ispravnosti Vaše politike i Vama kao “zaštitniku interesa Crne Gore” govori broj pripadnika obezbjeđenja sa kojima ste prošetali Cetinjem, kao i ovacije kojima ste “pozdravljeni” od strane Cetinjanki i Cetinjana. Sve ste to začinili ovim sramnim činom kakav priliči autokratskim vlastima i najvećim diktatorima.

Ali, gospodine Abazoviću, varate se ako mislite da ćete Cetinje i Crnu Goru na taj način ućutkati. Prijestoni grad će se, kad god se u njemu pojavite, oriti istim onim pozdravom kojim Vas je danas pozdravio, dok u njemu ima jedne Crnogorke ili Crnogorca da dišu.