SD Cetinje: Poručujemo premijeru, sve je prolazno samo je Crna Gora vječna

Nakon današnjeg, krajnje neodgovornog i neodmjerenog obraćanja premijera povodom događaja na Cetinju 4. septembra, uslijedila su privođenja i saslušanja Cetinjana iz samo jednog jedinog razloga – zato što su Crnogorci i zato što vole svoj grad i svoju zemlju.

Prvenstveno premijeru Krivokapiću da poručimo – Cetinjane nećete zaplašiti, ni sa obezbjeđenjem, ni bez njega, ni sa privođenjima, ni sa hapšenjima. Izdržalo je ovo Cetinje brojne okupatore, borilo se i sa Arkanovim tigrovima koji su od vjernika “čuvali” Cetinjski manastir, pa će se izboriti i sa odnarodenim premijerom , bez obzira koliko naoružanih policajaca iza njega stajalo.

Što se tiče hapšenja naših sugrađana poručujemo vam samo jedno – ne možete svo Cetinje uhapsiti! I kad bi vam to pošlo za rukom, naša braća i sestre iz svih gradova Crne Gore i njene dijaspore spremni su da, bez imalo straha, stanu ispred vas da se pogledamo u oči. Na kraju, jedno znajte – silne su age i paše iz Cetinja odlazile pognute glave, a i vi cete jer su Cetinje i Crna Gora uvjek bili pobjednici.