SD Cetinje Sekuloviću: Prestanite da vrijeđate ljude čije ste živote Vašim djelovanjem doveli u opasnost

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović nastavlja da, u maniru svog partijskog šefa, vrijeđa građanke i građane Cetinja tvrdeći da su mirni protestanti na Cetinju bili naoružani, a da u Cetinjskom manastiru nije bilo naoružanih ljudi.

Da li će vjerovati svojim očima ili odlazećem ministru Sekuloviću, ostavimo građanima da odluče. A ono što je do nas ćemo mu jasno i glasno reći – manite se Cetinja i prestanite da vrijeđate časne ljude kojima su, usljed reakcije pripadnika policije kojima ste Vi naredili da djeluju, odnosno neko drugi Vama, životi bili ugroženi. To nijesu nikakvi teroristi, to nijesu nikakvi nasilnici, to su naše sugrađanke i sugrađani, kao i ostatak građana Crne Gore koji nijesu spremni da, zarad malo vlasti, Crnu Goru od građanske naprave teokratskom državom.

Svojim ponašanjem ste se, ministre Sekuloviću, svjesno ili nesvjesno stavili u ulogu jednog od sprovoditelja agende “srpskog sveta” u Crnoj Gori. Nažalost, Vaše je pravo da, uzurpirajući funkciju na kojoj se nezasluženo nalazite to radite, ali nemate pravo da na ovakav način targetirate sve one časne ljude čije ste živote 4. i 5. septembra doveli u opasnost. Na Cetinju Vam, ma ko da ste, to neće proći!