SD Cetinje: URA da uskrati povjerenje Vladi zbog sramne otimačine Cetinjskog manastira

Socijaldemokrate Cetinja najoštrije osuđuju otimačinu koju sprovodi Uprava za nekretnine, a kojom je Cetinjski manastir, bez ikakvog osnova, prepisan na crku Srbije.

Po uzoru na svoje ideološke idole, okupatore koje je prije 100 godina vodila ista ideja o nestanku Crne Gore i njenom pripajanju Srbiji, aktuelna kvislinška Vlada Crne Gore na isti način danas vrši otimačinu sakralnih objekata države Crne Gore. Nakon 100 godina i mukotrpne borbe da Crna Gora povrati svoj status i ono što je nekad bila, izdajnici su se vratili da dovrše ono što je davno započeto – nestanak Crne Gore kao države. Samo smo, umjesto pušaka i pištolja, na Cetinju sada, svom srećom, imali suzavce, šok bombe i gumene, a ne bojeve metke.

Socijaldemokrate smatraju da je ovo krajnji trenutak da sve državotvorne, građanske, evropske i evroatlantske snage u Crnoj Gori stave razlike po strani, jer je odbrana državnog dostojanstva i suštinski opstanak suverene Crne Gore u pitanju. Stoga još jednom pozivamo GP URA da na djelima pokažu ono što pokušavaju da nam poruče, a to je da im je zaista stalo do ove države i njene budućnosti – uskratite povjerenje izdajničkoj i marionetskoj Vladi koja na besprizoran način pokušava ugroziti mir i međuvjerski i međunacionalni sklad u Crnoj Gori.

Svaki politički subjekt koji i nakon ovog sramnog unižavanja Crne Gore i Crnogoraca ostane u vlasti dobiće doživotnu etiketu izdajnika ove zemlje koju im ni pokoljenja neće oprostiti. U pamet se, Crnogorci!