SD Herceg Novi: Brojke porazne, istina najviše boli

Kažu da istina najviše zaboli, pa je tako i autore saopštenja Novske liste zaboljela istina o poraznim brojkama kada je rad lokalne samouprave u Herceg Novom u pitanju.

Očigledno je da imamo sasvim različitu percepciju učinjenog. Za Novsku listu se učinjeno mjeri time što su uradili dva trotoara i zaposlili 200 ljudi u opštinskim službama. Okupili su, istini za volju, i odbjegle funkcionere nekih političkih subjekata koji ne izlaze na izbore u Herceg Novom. Valjda po principu – udomi, ne kupuj. To im je mjerilo uspjeha. Za to vrijeme, naši predstavnici u državnoj vlasti, do kraja mandata prethodne Vlade, radili su i ostvarivali konkretne rezultate u resorima koje smo pokrivali. Kako to izgleda danas, kada ove resore vode koalicioni partneri lokalne trotoar liste, dobro vide i građani Herceg Novog i građani Crne Gore.

O tome šta je urađeno u Herceg Novom ne treba puno pričati, dovoljno je proći gradom. A mi ih još jednom pozivamo da prelistaju svoje programe iz 2017. godine i građanima javno kažu šta su iz tih programa realizovali.