SD Kotor: Politička korupcija u režiji kotorskih Demokrata

Drage Kotoranke I Kotorani,


Danas ćemo vjerovatno prisustvovati političkoj korupciji u reziji kotorskih Demokrata!Naime,u prostorijama Demokrata dogovorena je nova koalicija sa tri odbornika DPSa.

Zakleti borci za pravdu (čitaj fotelje), spremni su zarad političkih funkcija uraditi sve. To smo vidjeli i na drzavnom nivou.Za odbranu direktorskih fotelja i one nejveće koja ima više predjenih kilometara od taxi vozila (fotelja Predsjednika Skupstine) udruzili su se sa DF-om i začas postali tvrda nacionalistička partija.

Sada na lokalu treba odbraniti fotelju Predsjednika opštine pa više ni DPS nije tako loš! Dragi prijatelji, dragi Kotorani, za Demokrate smo svi mogli predpostaviti da su spremni za ovako nešto ali ostaje žal za spoznajom da i medju gradjanskim partijama ima onih koji su zarad lične koristi spremni produžiti mandat najnesposobnijoj vlasti u Kotoru ikad. Vlasti koja evo godinama drzi Kotor u potpunoj blokadi I koja za naš grad nije uradila gotovo ništa. Posebno treba da nas zabrinu metode kojima se došlo do ove situacije koje više priliče Sjevernoj Koreji nego gradu svjetske kulturne baštine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *