SD: Krivokapić i Abazović nastavljaju da brukaju Crnu Goru

Rijaliti šou u kojem je nova Vlada Crne Gore ponovo u glavnoj ulozi dobio je juce svoj nastavak.

Premijer je, kako rekose iz njegovog kabineta, u privatnom neobaveznom razgovoru onako usputno i opet tajno, u maniru odanog poštovaoca lika i djela osuđenih ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića, predsjednici Republike Srpske Zeljki Cvijanovic cestitao neustavni praznik!

Razumijemo da Krivokapić i Abazović moraju da zasluže povjerenje četničkog vojvode Andrije Mandića zahvaljujući čijim glsovima su i izabrani, ali nezavisno od toga ne prestajemo da se pitamo do kad ce predstavnici rijaliti Vlade da nastave da brukaju Crnu Goru i njene gradjane u domaćim i međunarodnim okvirima? To sto sebe brukaju, najmanje nam je vazno.

Tako na primjer potpredsjednik Dritan Abazović, u želji da gasi neviđeni diplomatski požar koji je izazvao njegov šef Zdravko Krivokapić ustvrdi da se zvanicna politika Vlade vodi preko zvanicnih kanala komunikacije. Što samo po sebi ne bi bilo čudno da to nije saopštio nezvanično,  – preko svog tviter profila, i to u nediplomatskoj prepisci sa lažnim tviter nalogom člana Predsjedništva BiH Željka Komšića!

Jedino gore od diplomatskog skandala koji su juče izazvali je Krivokapićevo i Abazovićevo pravdanje.

Ovim putem premijeru Zdravku Krivokapicu ponovo sugerisemo da, od momenta otkako je izabran na tu funkciju, ne moze privatno ciniti jedno, a kao predsjednik Vlade drugo. To se zove odgovornost prema drzavi i funkciji koju obavljate.

Proslo je vrijeme, gospodine Krivokapicu, kad ste privatno mogli da dočekujete četničke velikane i osuđene teroriste.

Danas ste, nazalost građanske i sekularne Crne Gore, Vi njen premijer. Krajnje je vrijeme da u skladu sa tim pocnete i da se ponasate.

Vjerujemo da je nakon svega mjesec dana rada nove Vlade svima, a posebno međunarodnoj zajednici jasno da i oni i mi imamo posla sa nezobiljnom klerikalnom kameleonskom družinom, koja ugrožava temeljne vrijednosti savremene evropske Crne Gore, okrenute ka civilizovanim evropskim i evroatlantskim zapadnim vrijednostima, čemu su najveća prijetnja upravo Krivokapić, Mandić, Milačić, Abazović i ostali, koji neposredno učestvuju u Vladi, ili je u Parlamentu podržavaju.