SD: Krivokapićeva namjera etničkog i izbornog inženjeringa neće proći

Očajnički pokušaj sada već bivšeg predsjednika Vlade i njemu lojalnih ministara da nezakonitom Izmjenom odluke o sticanju crnogorskog državljanstva prijemom uveze birače koji će podržati partiju njemu dva lojalna juniora ili nekog od preostalih anticrnogorskih subjekata neće uspjeti!

Način na koji je, u toku trajanja sjednice na kojoj je izglasano nepovjerenje njegovoj Vladi, Krivokapić bez podrške ministra unutrašnjih poslova donio ovu odluku, ponajbolje govori o kukavičluku, ali i o krajnje lošim namjerama ovog prilično opasnog čovjeka. Iako je, kako u crnogorskoj, tako i u široj javnosti uglavnom izazivao podsmijeh, Krivokapić je za kratko vrijeme svog mandata nanio ogromnu štetu Crnoj Gori. Jedna od posljednjih stvari jeste navedena izmjena odluke kojom se pokušava izvršiti etnički i izborni inženjering u Crnoj Gori.

Ovim putem pozivamo resornog ministra unutrašnjih poslova i njegove službenike da ne postupaju po ovoj nezakonitoj i štetnoj odluci. Za Krivokapića i većinu njegove Vlade je već kasno. Njihov susret sa sopstvenim učincima, i trenutak kad će politički ili na neki drugi način odgovarati za svu štetu koju su nanijeli Crnoj Gori je sve bliži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *