SD Mikiću: Najbolji doprinos borbi protiv kriminala biste dali ako odgovorite ko je Abazoviću nudio 21 milion

Nema ništa bjednije, gospodo iz URE, od toga da se pozivate na borbu crnogorskih službi bezbjednosti sa najvećim kriminalcima u regionu, kada ste za nepunih 5 mjeseci te službe satrli, doveli u nikad gori položaj, a na čelo jedne od njih doveli advokata najvećih kriminalaca protiv kojih se, kako tvrdite, borite.

Jednako je bijedna i činjenica da nekome iz SD-a spočitavate rješavanje stambenog pitanja, a na isti način ga je riješila, recimo, predsjednica odbora GP URA u Nikšiću, Tatjana Bečanović, inače poznata po tome da je njena porodica, kao istinski predstavnik politike zelenih, zaposjela dio brda Trebjesa kako bi sagradila luksuznu vilu sa bazenom i teniskim terenima.I nije gospođa Bečanović jedina. Ima vas još, ali ćemo o tome nekom drugom prilikom. Osim toga, zaboravljate činjenicu da je i premijer, vlasnik vile u Bijeloj od koje ljeti čak i ubira prihode po osnovu izdavanja, a kojeg ste doveli i podržali da u Crnoj Gori satre sve crnogorsko, na isti način dobio stan od 137 kvadrata.

Bijedno je i to što predstavljate partiju koja je ne tako davno crtala mete NVO aktivistima u Crnoj Gori, izneđu ostalog i stranim državljanima, što je, na sramotu naše države, izazvalo reakciju predstavnika Laburističke partije Velike Britanije, kao i to što jučerašnjim reakcijama crtate mete medijima čija vam se uređivačka politika ne dopada. Prije nego nekoga optužite i u javnost pustite proizvode vaše fabrike laži, bilo bi dobro da se pogledate u ogledalo. I takva vam je, gospodo iz URE, svaka istina.

Tako da, ne mlatarajte rukom pravde ka nama jer će ona na kraju, kao što je do sad bila praksa, šamar zalijepiti samo vama, kada građani Crne Gore konačno vide koliko ste daleko spremni da idete sa izmišljotinama ne biste li dobili koji jeftini poen. No, možda je to i jedini način da se makar malo zacrvenite. A sve te postupke koje pominjete jedva čekamo, jer će do kraja ogoliti sve vaše laži.

Na kraju, umjesto da plasirate klasične neistine na račun SD-a i ljudi koji pripadaju našoj partiji, bilo bi dobro da objasnite ko je i za šta vašem predsjedniku nudio 21 milion. Ko je kadrirao u službama bezbjednosti i da li sa tim neke veze ima onaj renomirani partner Dritana Abazovića, lažni diplomata a stvarni obavještajac Simijanović? Šta se to desilo u Makedoniji pa čitava URA trese na pomen razglednice iz te zemlje? Ali ne, nećete vi to uraditi, jer dolazite iz partije čiji predsjednik zaboravlja ko mu je nudio 21 milion i zašto. Ne 21 euro, već 21 milion. Zbilja je potreban IQ 86 da bi vam neko povjerovao.