SD Mojkovca izabrao rukovodstvo: Milan Popadić predsjednik, Branka Furtula i Rade Lutovac potpredsjednici

Opštinska konvencija Socijaldemokrata Mojkovca je za predsjednika Odbora izabrala Milana Popadića, za potpredsjednike Branku Furtulu i Rada Lutovca, a za sekretara Ivana Rosića. Takođe, izabran je novi sastav Opštinskog odbora.

Predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, zahvalio je prisutnima na dosadašnjem angažmanu, izražavajući očekivanje da će on u narednom periodu biti još veći. “Jer je i cilj koji je pred nama nikad veći i nikad važniji – odbrana građanske, multivjerske, multinacionalne, sekularne, antifašističke Crne Gore. I to moramo uraditi u svakom gradu, počev od Nikšića, sada u martu, pa i u Mojkovcu na predstojećim lokalnim izborima. Uvjeren sam da ovaj odbor ima kapaciteta da u značajnoj mjeri doprinese pobjedi progresivnih snaga u Mojkovcu”, rekao je Brajović.

Predsjednik OO SD Mojkovca, Milan Popadić, zahvalio je prisutnima na ponovo ukazanom povjerenju. “Vaša podrška mi izuzetno znači i čini me ponosnim, ali ona prvenstveno predstavlja veliku odgovornost i obavezu u zahtjevnom vremenu koje je pred nama. Politička borba za civilizovan, građanski i evropski Mojkovac i Crnu Goru koja nam prestoji je od ogromne važnosti. Ona neće biti ni laka ni jednostavna, ali sam uvjeren u uspjeh, o čemu svjedoči entuzijazam i nova energija koja se budi kao reakcija na politički primitivizam koji nas okružuje, kod svih pristojnih, građanski orjentisanih ljudi koje Socijaldemokrate dosljedno predstavljaju”, rekao je Popadić.