SD: OSTAJEMO NAJJAČA PARTIJA U PLAVU, 9 OD 10 ODBORNIKA OSTAJU UZ PARTIJU

Socijaldemokrate Plava, nakon napuštanja jednog broja lokalnih funkcionera, nastavljaju sa redovnim izbornim aktivnostima, ostaju najjača partija u Plavu, jer ogromna većina članstva i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu snažno podržava dosadašnju politiku i daju punu podršku poslaničkoj listi Socijaldemokrata Crne Gore koja je jednoglasno utvrđena na organima Partije.

Socijaldemokrate Crne Gore su partija u koju ljudi ulaze i izlaze iz ličnih uvjerenja, zbog čega ne želimo da ulazimo u motive jednog broja lokalnih funkcionera koji su napustili partiju. Svima njima se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo im sve najbolje u budućem radu, ma u kojoj partiji bili.

Socijaldemokrate Plava i nakon njihovog odlaska ostaju najjača partija u opštini, jer ogromna većina naših podržavalaca, od 1538 koliko ih imamo u Plavu, i 9 od 10 odbornika u lokalnom parlamentu, snažno podržavaju našu dosadašnju politiku, cijene rezultate koji su postignuti u prethodne dvije godine, ali i daju punu podršku listi kandidata za poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima, koja je inače jednoglasno utvrđena na organima partije.

Zahvaljujući takvom opredjeljenju i nepodijeljnoj podršci u Plavu koju uživa odbor SD-a u tom gradu, ali i duplo boljem rezultatu u odnosu na prethodne parlamentarne izbore koji SD očekuje, predstavnici Socijaldemokrata Plava će izvjesno imati i člana Vlade ali i poslanika u budućem sazivu Skupštine Crne Gore.

Ova situacija samo doprinosi jačanju posvećenosti svih istinskih socijaldemokrata u Plavu i njihovoj još snažnijoj motivaciji da nastavljaju da daju nemjerljiv doprinos intenzivnom razvoju opštine, čega su Plavljanke i Plavljani svjesni, jer se svi mi u Plavu jako dobro znamo, i znamo ko je i koliko zaslužan za uspjehe koji su nas prethodne dvije godine karakterisali.

Socijaldemokrate Plava će narednih dana izabrati novo rukovodstvo odbora i nastaviće još snažnije, motivisanije, složnije i odlučnije da rade na jačanju partijske infrastrukture, zahvaljujući čemu će brojem glasova koji u Plavu očekujemo dati snažnu podršku duplo boljem rezultatu koji će SD izvjesno ostvariti na parlamentarnim izborima. Uostalom, Plav je uvijek bio i biće prijestonica socijaldemokratije.

Na kraju, pozivamo lokalne funkcionere koji su napustili partiju, da ostanu principijelni, časni i pošteni, i da podnesu ostavke na sve fukcije na koje su izabrani, jer su ih, u konačnom, zahvaljujući partiji i dobili.