SD: Potpisana kapitulacija, Vlada najzad da padne!

Ukriveno, sramno, iza blind vrata i džipova, kako se uostalom potpisuje svaka kapitulacija i akt izdaje, uz to sa lažnom informacijom od premijera da danas nije potpisivanje, danas je potpisan tzv. Temeljni ugovor i zato izdajnička Vlada mora pasti! Makar sad, ako već do sad, iz nama nepoznatih razloga, nije. 

Odavno smo upozoravali na ovaj scenario, kao i činjenicu da je Vlada trebalo da ode mnogo ranije, prije nego joj se dala mogućnost za ovakav razvoj događaja. A pod time podrazumijevamo tajnu izradu i tajno potpisivanje akta koji unosi toliko nemira i od tolike je važnosti za smirivanje tenzija u ovom društvu. 

Sramna URA, sa lažnom informacijom premijera da Ugovor danas neće biti potpisan, sa lažima oko toga da će se odluka o Temeljnom donositi kvalifikovanom većinom na vladi, sa lažima oko toga da će Ugovor razmotriti ekspertski tim, ne da nije zaslužila da njen predstavnik bude na čelu Vlade, nego je legitimisala otvorenu laž kao političko oruđe! 

Sad nam ostaje da saniramo štetu i da suverenistički blok najzad uradi ono što je trebalo: konsoliduje se i omogući vraćanje na evropski kolosjek. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *