SD: Premijerova šok-čestitka Cetinju

Premijer Krivokapić javio se danas bez pardona da tugaljivim obraćanjem čestita Cetinju Dan prijestonice, a mi mu sugerišemo da se to ne radi dva puta. On je svoju šok-čestitku uručio 5. septembra, kad je Cetinjane zasuo suzavcem i šok-bombama.

I to mu je malo bilo, pa sad sprema smjenu ministra MUP-a Sekulovića jer Sekulović petog septembra nije djelovao dovoljno brzo i brutalno koliko je to Krivokapić želio. A želio je, izgleda, da satre Cetinje do kraja.

Sugerišemo i da mu nije politički oportuno, a ni ljudski, da čestita Dan prijestonice Crne Gore onima kojima je u oči rekao da bi mu bilo draže da Crne Gore nema. Jednako kao što je licemjerno upućivati emotivne čestitke onima koji te, kad god te igrom (ne)srećnih okolnosti tamo put nanese, dočekaju sa otporom i gnušanjem. Neko bi rekao-onako kako zaslužujete.

Pa još u pismu dugom kaže: “Građanima Cetinja ne smijemo ponuditi dodatne podjele”. A mi mu kažemo: ne bilo nam nikad više takvog pomirenja kakvo i Cetinju i svima nama vi dajete, i ne bilo nam nikad više ovakvih čestitki.