SD SAMOSTALNO NA LOKALNIM IZBORIMA U BARU

SD SAMOSTALNO NA LOKALNIM IZBORIMA U BARU 

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Bara, jednoglasno je donijeta odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu. 


“Kao što sam i ranije kazao, okosnicu socijaldemokratije u Crnoj Gori uvijek je predstavljao Bar, pa je potpuno prirodno da SD nastupi samostalno na lokalnim izborima. Očekujemo da će građanke i građani Bara prepoznati kvalitet našeg izbornog programa koji će ubrzo biti predstavljen, a koji će promovisati najbolja izborna lista, po čemu smo se izdvajali u odnosu na ostale političke subjekte i na prethodnim lokalnim izborima.

Izborna lista će biti garancija uspješnog izbornog rezultata i nemam nikakvu dilemu da će spoj mladosti i iskustva koji bude predstavljen na našoj listi biti pokretač promjena i reformi u našem gradu. Najbolji garant za to će biti još snažnije učešće naše partije u lokalnoj vlasti koja će se nakon izbora konstituisati. Ovim putem želim da pozovem sve naše sugrađanke i sugrađane da nam se priključe i da u otvorenoj saradnji zajedno promovišemo sve planove, projekte i zadatke čijoj ćemo realizaciji težiti u narednom mandatu lokalne samouprave” – rekao je predsjednik OO SD Bar, Branislav Nenezić. 


Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore dr Damir Šehović, potpredsjednici mr Boris Mugoša i Danilo Orlandić, kao i generalni sekretar Miloš Čelanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *