SD: Smijeniti Kneževića i odmah sprovesti sveobuhvatnu istragu zbog objavljenog snimka

Pozivamo nadležne državne organe, a posebno ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina da, zbog snimka koji je izašao u javnost, hitno sprovedu sveobuhvatnu i temeljnu istragu, a u međuvremenu smijene komandanta PTJ Petra Kneževića.

Visoki činovnik policije koji je rukovodio sramnom akcijom policije 4. i 5. septembra na Cetinju tvrdi kako je čitavo vrijeme bio na vezi sa kriminalnim grupama iz više crnogorskih gradova koje su bile spremne da izazovu građanski rat u Crnoj Gori.

Istovremeno okupljene građane koji su protestovali na Cetinju naziva “bagrom”.

Nemamo ni trunku sumnje da bi Knežević, da je došlo do toga, krenuo ruku pod ruku sa kriminalnim grupama na Crnogorce koji su bili na Cetinju.

Sve ovo su sasvim jasni razlozi za hitnu smjenu Petra Kneževića protiv kojeg mora biti pokrenuta istraga i koji pred nadležnim organima mora odgovarati, kako za detalje iz ovog snimka, tako i za sramnu operaciju koju je 4. i 5. septembra sproveo! Podsjećamo, akciju kojom se i dan danas i bivši premijer Krivokapić, ali i aktuelni Abazović, kao i vicepremijer Joković i partija na čijem je čelu, ponose. Nažalost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *