SD: Spašavajmo svoje živote, kad već Vlada neće

Da je beskrupuloznost ove vlasti dostigla svoj maksimum, govori činjenica da smo danas, u jednom jedinom danu, izgubili 15 sugrađana, a vlasti najavljuju da će, MOŽDA, postrožiti mjere od 1. decembra. Sve škole rade, po 30 djece u jednoj učionici, a svako treće testirano dijete u Podgorici oboljelo!

Ne možemo da ne podsjetimo na bestidnu izjavu ministra Spajića o tome da je ova ljetnja sezona, tokom koje je Crna Gora izložena udaru bez ikakvih kontrola, BRUTALNA. Brutalan je jedino nedostatak srama nekoga ko je u situaciji sa koronavirusom to mogao da izjavi.

Neka pođe falanga: Spajić i Milatović sa svojom “brutalnom” sezonom, neka pođe ministarka zdravlja koja se pravi mrtva, neka pođe premijer koji je svaku kašiku u Crnoj Gori probao, i neka pođe ministarka četiri resora čiji saradnici ne vole maske, kod porodica koje su izgubile članove, kod familija koje su izgubile dijete, da im objasne svoju viziju ekonomskog razvoja u doba korone.

Ova vlast, izolovana od ovozemaljskog svijeta, niti ima kapaciteta niti želi da spašava građane. Da ima, ne bi puštala premijera-medicinskog fenomena da zemlju, u ovakvim političkim i ekonomskim problemima, izlaže i porazu u najgorem mogućem ratu. Za nas životnom, za njega-krstaškom.