SD: Svako pojavljivanje Bratićeve u javnosti je transfer blama za svakog pristojnog građanina

„Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas“, zapitaše se javno iz resora Vesne Bratić i ostadoše živi?! Pa reći ćemo vam, gospodo – nije, iako je vi na takav način doživljavate.

S obzirom da u nazivu institucije koju nažalost predstavljate imate i riječ „kultura“, vaše obraćanje, kao državnog organa, u najmanju ruku je neprikladno, da ne upotrijebimo neki grublji izraz.

O ljudskoj gluposti i stidu govorite vi čije je svako pojavljivanje u javnosti transfer blama za apsolutno svakog pristojnog i civilizovanog građanina Crne Gore koji elementarno raspolaže zdravim razumom (za razliku od vas). A o ljudskoj gluposti najbolje svjedoči opet svaki vaš javni nastup koji danima, sedmicama i mjesecima kasnije i dalje služi za sprdnju čak i među vašim pristalicama. A o tome koliko ste sposobni i kuražni najviše govori da se, pred svako otvoreno suočavanje za Damirom Šehovićem, naprasno razbolite i, po vašim tvrdnjama koje, po pravilu, kasnije budu demantovane, završite u nekoj medicinskoj ustanovi.

Ako se već čudite rezultatima ankete, odlazeća ministarko Bratić sa saradnicima, i dovodite u pitanje njenu relevantnost, podsjetićemo Vas na anketu sprovedenu u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta od Vašeg dolaska do danas. Krajnji rezultat te ankete je sljedeća rečenica – KO JE VAS POZNAVAO NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI. To o Vama misle Vaši najbliži saradnici i ljudi koji su bili Vaše pristalice, a o tome šta Vam misli većinska Crna Gora ne bismo, jer nam je ipak cilj da zadržimo makar elementarnu pristojnost, ne zbog Vas, jer je ne zaslužujete, već zbog građana koji ovo čitaju.

Kada govorite o tome da su jedina prava anketa za vas iz MPNKS izbori, pitamo vas na kojim ste to izborima učestvovali? Gdje je to Vesna Bratić bila kandidat za neku poziciju na izborima, pa je neko za nju glasao? I tu smo saglasni sa vama u potpunosti – Vesna Bratić je na izborima 30.08.2020. godine dobila NULA glasova, a to zaista i jeste jedina realna i relevantna ocjena njenog i rada ministarstva na čijem se čelu nalazi – APSOLUTNA NULA.

Na kraju, umjesto daljeg javnog brukanja koje svakom svojom izgovorenom ili napisanom rečenicom demonstrirate, preporučujemo vam da se obratite nekoj drugoj instituciji. Za početak.