SD Tivat pita lokalni SDP i BF: Kako ste se proveli sinoć?

Poštovane građanke i građani Tivta,

Sinoć smo imali priliku da, pod okriljem humanitarne večeri, čujemo salvu nacionalističkih srpskih pjesama u multietničkom Tivtu.

Uz  odobrenje “građanskih” partija na vlasti, okićeni zastavama druge države, pjevalo se do kasno u noć “Veseli se srpski rode”.
Pitamo kolege iz SDP, BF i “Građanske liste” – kako ste se proveli sinoć?

Vjerujemo da ste uživali u zvucima mediteranske muzike u lijepoj ljetnjoj noći i da su vaša srca bila ispunjena toplinom. I vjerovatno ćete sad da uputite kritike zašto Vas napadamo kad je to humanitarno veče. Što se humanitarnog karaktera tiče, ima našu punu podršku, ali uz pjesme, Galije, Bajage, Džibonija, Perpera i sličnih grupa koje svojim pjesmama govore o ljubavi i koje ne dijele ljude na ove i one. Onih umjetnika na čije će koncerte svi biti dobrodošli i neće osjećati nelagodu koju ste većini građana sinoć priredili.

Na kraju, naše kolege iz opozicije na državnom nivou, predstavnike SDP-a pozivamo da rasture koaliciju sa antidržavnim strukturama protiv kojih se žestoko i s punim pravom bore na državnom nivou i da izazovu lokalne izbore na kojima bi Tivat bio ponovo vraćen Crnoj Gori.