SD: Vlast se osim sa zdravljem građana, sada se igra i sa zdravljem djece!

Ovom tragikomedijom oko početka školske godine u kojoj su glavni glumci predstavnici Instituta za javno zdarvlje i Ministarstva prosvjete vlast je prevršila svaku mjeru. Sada se igraju i sa zdravljem djece!
Maske nisu obavezne a ako se ne budu nosile nadležne institucije peru ruke od odgovornosti za zdravstevno stanje đaka!!!
Za ovu vlast su nažalost očigledno građani odgovorni za alarmantnu epidemiološku situaciju i najgore epidemiološke parametre u Evropi a roditelji će biti odgovorni za zdravstveno stanje đaka.
Ne, ne… za ovaj epidemiološki haos, nepoštovanje mjera, nedovoljan broj vakcinisanih, nekoordinisanost institucija, sujete i nestručnost koje liječite brutalnim revanšizmom najveću odgovornost snosite vi iz vlasti!
Za epidemiološki haos i najgore epidemiološke parametre u Evropi ste najodgovorniji vi jer ste pustili da u Crnu Goru ulazi svako bez ikakve kontrole, kako bi pojedinim članovima Vlade omogućili da pumpaju svoj nezreli ego;
Za nepoštovanje mjera ste najodgovorniji vi jer ste i sami svojim primjerima pokazali da se iste ne trebaju poštovati, jer ste ćutali i relativizovali kršenja mjera na onim dogadjajima koji vama iz političkih, vjerskih, nacionalnih ili drugih razloga odgovaraju a upirali prstom na učesnike onih dogadjaja  koji vam iz navedenih razloga ne odgovaraju;
Za broj vakcinisanih ste najodgovorniji vi jer ste vodili i vodite lošu kampanju, posebno u segmentu vakcinisanja mladih, jer ste se oglušavali na sve dobronamjerne sugestije od strane onih koji nisu na vašoj političkoj strani, jer se premijer još nije vakcinisao, jer imate neke rukovodioce zdravstvenih institucija koji se nisu vakcinisali;
Za nekoordinisanost ste najodgovorniji vi jer vam se institucije ne umiju dogovoriti, jer svako vuče na svoju stranu i pere ruke od odgovornosti;
Za sujete i nestručnost ste najodgovorniji vi jer vam je jedino bilo stalo da smijenite sve rukovodioce zdravstvenih institucija i da podijelite funkcije po partijskim kvotama, da smijenite i sve nacelnike odjeljenja u najvaznijim zdravstvenim institucijama, da poćerate vrsne ljekare i srednji medicinski kadar, da izmišljenim aferama pokušate da unizite integritet onih koji su u sistemu zdravstva prošle godine dali i više od maksimuma u borbi protiv epidemije.

Neka vam uvijek u glavi bude ona izreka Linkolna: “Ne možete pobjeći od odgovornosti sjutrašnjice izbjegavajući je danas”.

Ono u čemu ste u pravu je da se mnogi gradjani osjećaju krivim, ali za to što su dali glas ovako nesposobnoj i autističnoj vlasti!