Šehović Abazoviću: Vi od mene ne možete napraviti kriminalca, ali ste od sebe uspješno napravili izdajnika!

Dritan Abazović i URA od mene nikad ne mogu napraviti korumpiranog čovjeka i kriminalca, iako to na nevješt i prilično drzak način pokušavaju, jer se svi mi u Crnoj Gori jako dobro znamo, ali su sami od sebe, za neočekivano kratko vrijeme, i te kako uspješno napravili izdajnike!

Razumijem da sam, kao neko ko konkretno, direktno i bez uvijanja mjesecima jasno ukazuje na propuste nove vlasti posebno targetiran u vezi sa zakonito stečenim stanom, ali nemojte imati dileme: populistički pritisci nove vlasti da bi me “ućutkala” su potpuno neproduktivni. Čak naprotiv. Kontraproduktivni su.

Zato i njemu i njegovoj partiji, koja je obezbijedila sigurno mjesto u istoriji crnogorske izdaje, jer su nam umjesto obećane slobode otvorili vrata okupacije, jasno i glasno poručujem da se manu ćorava posla.

U suprotnom ću svoja prava znati da zaštitim. Na sudu naravno. A vama je sud javnosti već presudio. U šta ste se i sami mogli uvjeriti, od Cetinja, preko Plava i Gusinja, gdje su vas dočekali onako kako su se takvi kao vi vazda dočekivali.

Zato Vas ostavljam da živite sa saznanjem da ćete ostati upamćeni kao Miloševićev Rahman Morina ili Sejdo Bajramović, a ja se vraćam skandalima koje kao nova većina svakodnevno produkujete. Ima tu podosta posla. Nažalost.