Šehović: Karikaturu od epidemioloških mjera Sekulić da objasni građanima, a ne meni

Umjesto što demantuje nešto što nijesam ni saopštio, gospodin Sekulić bi trebao da objasni građanima ovu “karikaturu od epidemioloških mjera”, zahvaljujući kojima imamo najlošije epidemiološke parametre u Evropi!

Zato Sekulića i neznavenu nesposobnu Vladu koju predstavlja pozivam da našoj javnosti objasni koji je to vajni “ekspert” smislio “genijalnu” mjeru kojom je obavezao naše državljane da moraju obezbijediti PCR test ili potvrdu o vakcinaciji ukoliko žele da se vrate u sopstvenu državu (osim ako dolaze iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije), dok istovremeno državljani Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije u Crnu Goru ulaze BEZUSLOVNO, tj. bez bilo kakve kontrole i nadzora, odnosno bez ikakvog papira?!

Đe vam je tu logika direktore izmišljenog direktorata?!

Najbolja potvrda apsurnosti donešenih mjera je činjenica da je vas zapalo da ih branite. Bolje da se nijeste ni javljali. Ili što bi Njegoš rekao: “Janko brani Vladislava mrtva, što ga brani kad ga ne odbrani”!