Šehović: Proglasiti dane žalosti u Crnoj Gori

Nijemi pred nasiljem i smrtima koje su se u posljednjih nekoliko dana izdešavale, te svjesni da je za ovo momenat da pokažemo istinsku podršku jedni drugima, tražimo od Vlade Crne Gore da se u Crnoj Gori proglase dani žalosti zbog tragičnih dešavanja u Srbiji, saopštio je prerdsjednik SD-a Damir Šehović. 

Kako je kazao, cijenimo da bi to bio kako gest solidarnosti u ovim teškim vremenima, tako i opomena za buduća vremena u kojima ćemo, nadam se, svi zajedno imati više mudrosti i snage da zajedno kreiramo zdravu društvenu atmosferu koja nam je tako nasušno potrebna.

“Ovo je momenat koji zahtijeva okretanje novog lista. Novu društvenu dinamiku čitavog regiona, inovirani pristup problemima mladih i politiku zajedništva. Kad ćemo ako ne sad”, poručio je Šehović.

On je, u ime Socijaldemokrata Crna Gore još jednom izrazio najdublje saučešće porodicama tragično stradalih i svim građanima Srbije, uvjeren da će Crna Gora biti istinska podrška svojim susjedima, ali i da će i sama, zajedno sa svim susjedima, najzad naučiti neke od, “nazalost, najtežih lekcija”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *