Socijaldemokrate predale listu – Novo vrijeme za Bar: Socijalna pitanja u fokusu

Socijaldemokrate, koje samostalno izlaze na barske izbore, predale su danas izbornu listu „Novo vrijeme za Bar“ koju predvodi Branislav Bane Nenezić, a na listi se nalaze i brojne ličnosti iz sportskog i kulturnog života, te privrednici, profesori i drugi. Nenezić, koji je profesor fizičkog vaspitanja i predsjednik opštinskog odbora SD u Baru, i koji trenutno obavlja funkciju direktora DOO “Sportsko-rekreativni centar, poručio je da će se izborni program Socijalemokrata posebno baviti socijalnim pitanjima i razvojem turizma.

“Bavićemo se socijalnim pitanjima, a program ćemo predstaviti narednih dana. Promovisaćemo Bar kao turističku destinaciju i centar crnogorskog aktivnog turizma. Pored toga, bavićemo se uređem prostora i svih javnih površina, posebno onih koji su ranije služili za rekreaciju. Bar je uvijek bio pokretač socijaldemokrateske ideje u Crnoj Gori i u Baru tradicionalno izlazimo samostalno”.

On je naglasio da su svi podaci ukazuju na to da su Socijaldemokrate u Baru imale i imaju čvrsto uporište i bazu birača koji podržavaju socijaldemokratsko nasljeđe i napore . Takođe, Nenezić je rekao da će Socijaldemokrate u narednom četvorogodišnjem mandatu raditi sve da podrže inicijative građana Bara: “I ovi ljudi koji danas stoje iza mene zavrijedili su da budu tu svojim radom i zalaganjem za opšte dobro. Sami naziv liste “Novo vrijeme za Bar”, govori o novoj fazi u koju smo ušli i kao partija, razvijajući se, šireći članstvo i napredujući, ali slogan govori i o novoj razvojnoj fazi Bara u koju ćemo ga, zajedno sa svojim sugrađanima, uvesti”.

Na listi kandidata za odbornike Socijaldemokrata su se, pored nosioca, našli: Nedeljko Lale Čović; Milena Đonović; Bećir Berjašević; Sefan Šušter; Jelena Dabović; Stevo Pejović; Drago Drobnjak; Srđan Perkolić; Adnan Perazić; Goran Simić; Milena Vujačić; Željko Đurišić; Stela Muslić; Darko Pepđonović; Predrag Adžić; Zrinka Bibezić; Amir Mačkić; Kenan Karastanović; Irma Mulić; Nikola Vukmarković; Indira Mujić; Dražen Radulović; Amir Bišević; Vlado Marstijepović; Ivona Vulezić; Jelena Nikpaljević; Elmir Duraković; Martina Srzentić; Mustafa Peročević; Mario Vučetić; Mersiha Ramčilović; Draško Popović; Benjamin Divanović; Marina Trceta; Stanislava Tanja Bardić; Danilo Orlandić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *