Socijaldemokrate predale listu u Petnjici pod sloganom “PETNJICA MORA BOLJE”

Socijaldemokrate Petnjice predale su Izbornu listu pod sloganom „PETNJICA MORA BOLJE“. Nosilac liste je istaknuti društveno-politički i prosvjetni radnik, profesor Rifat Ramčilović.

Na listi se nalazi preko 30% žena i više od 30% mladih Socijaldemokrata iz svih dijelova bihorskog kraja.

Prilikom predaje liste, njen nosilac Ramčilović je kazao da Socijaldemokrate ove izbore smatraju jednom od posljednjih prilika da  stvari u Bihoru krenu da se mijenjaju na bolje, da se konačno proba, kroz realizaciju programa Socijaldemokrata Petnjice, zaustaviti iseljavanje naše mladosti.

“Želimo da od Petnjice, uz neophodnu pomoć naše dijaspore, napravimo urbanu čaršiju u kojoj je prijatno živjeti i gdje ljudi mogu živjeti od svoga rada”, rekao je Ramčilović.

On je istakao da je Petnjici potrebna snažna vlast sastavljena od više partija koje žele ubrzan razvoj tog kraja.

“Ne smijemo više nikada dozvoliti da jedna partija tvori svu vlast u Opštini. Socijaldemokrate su sigurne da će biti dio buduće lokalne vlasti i sa realizacijom našeg programa pokazati da PETNJICA MORA I MOŽE BOLJE. Nemamo više vremena za gubljenje. Pozivamo građane da daju podršku našoj listi i time pokažu da žele najbolje za svoj kraj”, zaključio je nosilac liste Socijaldemokrata u Petnjici.

Predsjednik OO SD Petnjica, Isljam Ćeman,  kazao je da Socijaldemokrate očekuju odličan rezultat, te da su u prošlom mandatu Vlade njihovi ministri pokazali najveću brigu za bihorski kraj.

“Ne treba podsjećati koliki je doprinos dao Damir Šehović da se bihorske škole upristoje i budu siguran dom naših đaka”, rekao je Ćeman.

Osim Ramčilovića, na listi su i Isljam Ćeman, profesor, Sadat Adrović, profesor, Arslan Korać, profesor, Irma Muratović, medicinski radnik, Refik Latić, ekonomista, Hajriz Adrović, pravnik, Irma Korać student, Emir Cikotić, specijalista zdravstvene njege…