Zajedno pobjednički za Plav: Na listi ljekari, profesori, sportski radnici

Lista “Zajedno pobjednički za Plav” sastavljena je od uglednih građana Plava koji, svaki na svoj način, doprinose zajednici. U nastavku građanima predstavljamo dio liste, kako bi na lokalnim izborima 23. oktobra, donijeli informisanu odluku:

Merida Mehmedović je rođena 1995. godine u Plavu, gdje je završila Osnovnu školu “Hajro Šahmanović” i Gimnaziju SMŠ “Bećo Bašić” sa odličnim uspjehom. Za postignute rezultate u učenju nagrađena je diplomom “Luča”. Studije medicine na Medicinskom fakultetu u Podgorici je upisala studijske 2013/14, a završila 2019. sa prosječnom ocjenom 9,14. Za vrijeme studiranja je bila više puta nagrađivana; dobitnica je četiri godišnje studentske nagrade Medicinskog fakulteta. Takođe je bila korisnica stipendije Ministarstva prosvjete Crne Gore za talentovane studente.

Učestvovala je na različitim medicinskim skupovima, predavanjima i drugim vidovima edukacije. Trenutno radi kao doktor u timu za Hitnu medicinsku pomoć u Andrijevici, a angažovana je kao profesorica u nastavi za predmete Mikrobiologija i Patologija u SMŠ “Bećo Bašić” u Plavu.

Vladimir Knežević, diplomirani geograf, rođen u 1984. Diplomirao na Prirodnomatematickom fakultetu. Radio kao profesor u osnovnoj školi 5 godina u Plavu. Direktor Centra za kulturu”Husein Bašic” u Plavu od 2018 god. Otac troje djece.

Denis Neković završio je srednju školu u Plavu. Diplomirao na sarajevskom univerzitetu 2011. godine političke nauke. Zaposlen u MUP-u Plav na upravnim poslovima. Licencirani je sportski radnik i pomoćni trener u FK ,,Jezero” iz Plava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *