“Zajedno pobjednički za Plav”: Najbolji na jednom mjestu

Lista “Zajedno pobjednički za Plav” na kojoj se nalaze najugledniji Plavljani, još jedna je potvrda da ovaj grad ima izbor, te da će koalicija SD-DPS-SDP voditi Plav i naredne četiri godine, na zadovoljstvo sugrađana, saopšteno je iz koalicije SD-DPS-SDP.

Najavili su da će koalicija u narednim danima predstavljati dio kandidata sa pobjedničke liste.

“Doc. dr sc. med. Safet Lješnjanin, rođen je 1963. godine u Plavu. Medicinski fakultet završio je kao jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji. Specijalizaciju iz Ginekologije i akušerstva završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Odbranio je doktorsku disertaciju i stekao zvanje – Doktora nauka zdravstvenog menadžmenta. U stalnom je radnom odnosu od 1989. godine u Domu zdravlja Plav. Pored poslova ginekologa obavljao je i funkciju direktora Doma zdravlja u Plavu. Radi i kao saradnik u nastavi na Visokoj medicinskoj školi. Objavio je kao prvi autor oko 20 naučnih radova u raznim zbornicima, časopisima i biltenima, kao i preko 25 radova kao koautor. Član je Ljekarske komore Crne Gore. Oženjen je i ima dva sina i kćerku”, naveli su u saopštenju.

“Drago mi je da svoje ne samo profesionalno, već znanje o društvenim procesima i potrebama mog grada, mogu da stavim u funkciju kroz ovu izbornu listu, na koju sam ponosan”, poručio je dr Lješnjanin.

Aida Kolašinac profesorica je fizike u JUSMŠ “Bećo Bašić” u Plavu, ispratila je, kako se navodi, 35 generacija učenika.

“Odbornica je u aktuelnom sazivu Skupštine opštine Plav. Dugogodišnja je aktivistkinja Foruma žena Socijaldemokratske partije. Supruga poznatog hirurga Hamdije Kolašinca. Majka dvojice doktora specijalista hirurga i neurohirurga”, dodaju u saopštenju.

Bratislav Otašević rođen je 1983. u Plavu.

“Završio je Poljoprivredni fakultet. Zaposlen je u lokalnoj samoupravi Plav i radi na poslovima savjetnika za poljoprivredu. Član Glavnog odbora DPS-a. Učestvovao u nizu projekata vezanih za poljoprivredu. Otac jednog djeteta”, navode iz koalicije SD-DPS-SDP .

Adil Miljuš je diplomirani pravnik, rođen 1989. godine u Beranama.

“Osnovnu i srednju školu završio u Plavu, a diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Pripravnički staž obavio u Osnovnom sudu u Plavu, nakon čega je obavljao poslove samostalnog savjetnika III u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu. Obavljao je funkciju sekretara Skupštine opštine Plav dvije godine. Oženjen je i otac dvoje djece”, navode u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *