Zirojević: Abazović prevario građane, Vlada da poništi odluku o olakšanim uslovima za prijem u crnogorsko državljanstvo

Predsjednik Vlade Dritan Abazović, po ko zna koji put, nije govorio istinu i prevario je građanke i građane Crne Gore, saopštio je portparol SD-a, Nikola Zirojević

Njegove riječi od 10. februara, da će nova Vlada poništiti nezakonitu odluku prethodne po ovom pitanju, bile su ništa drugo do – obećanje ludom radovanje. Naš prethodni apel i podsjećanje na njegove riječi, nakon što je izabran za premijera, naišle su na zid ćutanja i izostanak bilo kakve reakcije. Ne mari Abazović što se ovom odlukom u Crnoj Gori već sprovodi demografski i izborni inženjering u Crnoj Gori, očigledno zato što je to dio i njegove agende. 

Potrebno je u Crnu Goru, na mala vrata, mimo Ustava i zakona ubaciti što više ljudi iz Srbije i Republike srpske, kako bi se šanse za pobjedu građanske, procrnogorske opcije na izborima svele na minimum, a Crna Gora pretvorila u 27. izbornu jedinicu. Mi ćemo, kao što smo to bili prvog puta, na Bogetićima, i sada biti najveći protivnici ove odluke. 

Ovim putem apelujemo na Vladu da na prvoj sljedećoj sjednici poništi navedenu odluku koja ugrožava nacionalne interese naše države. Od onih koji su bilo sa nama na Bogetićima i drugim mjestima kada smo se protiv usvajanja ove odluke borili zajedno, a sad su u Vladi ili je podržavaju očekujemo, ako ništa drugo, makar da ne ćute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *