Zirojević: Dok se država raspada, Abazović i njegov šegrt Adžić se i dalje igraju vlasti

Crna Gora zemlja čuda! Da ostavku podnese Brđanin (što bi svakako moralo da se desi), a njih dvojica će da nastave da se igraju, kazao je portparol Socijaldemokrata, Nikola Zirojević nakon što su premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić zatražili od direktora Uprave policije Zorana Brđanina da podnese ostavku.

<<<Abazović i Adžić tražili od Brđanina da podnese ostavku<<<

“Mandat pomoćnika direktora mu produžio, pogađajte ko, Filip Adžić. Za borbu protiv kriminala ga odlikovao, pogađajte ko, Dritan Abazović. Situacija se ponavlja – nijesmo mi švercovali cigare, Rade je. Sad je slično – ne znamo mi ništa, Knežević je. Nijesmo nas dvojica ništa krivi, Brđanin je”, naveo je Zirojević.

Prema njegovim riječima, dok se država raspada, a “kriminal funkcioniše nikad bolje, Abazović i njegov šegrt se i dalje igraju vlasti”.

“Neće biti da svi sve znaju, samo su njih dvojica neznaveni. Pitanje je vremena kada će, za sve što se događa, odgovarati i jedan i drugi. Da se ne zavaravamo – nema borbe protiv kriminala dok ostavke ne podnesu Abazović i njegov šegrt Adžić”, zaključuje Zirojević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *