Zirojević GP URA: Radujemo se da ova gomila gluposti konačno dobije epilog i pred nadležnim organima

Radujemo se tome da ova gomila gluposti kojom pokušavate da zamaskirate sva vaša nepočinstva konačno dobije epilog i pred nadležnim organima, poručio je portparol SD-a, Nikola Zirojević  GP URA.

Podsjećamio, ranije danas, Građanski pokret URA pozdravio je potez Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje je uputilo je zahtjev Skupštini Crne Gore, za skidanje imuniteta poslanicima DPS-a Predragu Boškoviću, Dragici Sekulić, Suzani Pribilović i SD-a Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću. 

<<<URA pozdravila potez SDT-a: Glasaćemo za ukidanje imuniteta poslanicima DPS-a i SD-a<<<

“Nego, šta ćete kad, kao i sve vaše laži i namještaljke, i ova doživi totalni fijasko”, uopitao je Zirojević.

On je poručio kako se GP URA zastidjeti neće, jer je, kako je kazao, “za to potreban obraz, za vas inače strano tijelo”.

“Pripremajte se za optužnice sa kojima ćete se uskoro vi suočiti, poput toga đe je 21 milion, đe su cigari, đe je droga i ko posljednje dvije i nešto godine dana štiti organizovani kriminal”, kazao je Zirojević.

On je upitao, ko je vinovnik najveće izdaje ove države u njenoj novijoj istoriji i ko je odgovoran za sistemsko uništavanje njenih temelja.

“Ko se zadnji smije, najslađe se smije, a vas kad pljasnu posljedice svega što ste radili, nećemo vam dati da pobjegnete”, zaključio je portparol SD-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *