Zirojević: Izdajnika Abazovića poslati na stub srama i pred sudske i tužilačke organe

Kvisling Abazović trenutno igra finalni čin izdaje Crne Gore. Kao klasično služinče tuđim interesima, počeo je kevćući, mašući rukama i besramno u Parlamentu prijeteći hapšenjima i nekakvim spiskovima. Ispostavilo se da se radilo o spisku obaveza potrebnih za izdaju Crne Gore.

Njegovim i glasovima njegove partije izabrani su satirači ove države po svim šavovima, ogledani u liku i djelu Vesne Bratić i njoj sličnima. Bratićkin lik i djelo su, svojevremeno, poslanici URA veličali u Parlamentu.

Proces izdaje je nastavljen 4. i 5. septembra prošle godine kada je ovaj izdajnik odigrao ključnu ulogu u terorisanju građanki i građana kojima je Crna Gora u srcu, na Cetinju, kako bi nasilno, pod pancirskim ćebetom, spustom iz helikoptera ustoličio mitropolita.

Sve ovo mu je bilo malo pa je, nakon što je dobio podršku dijela građanskih i manjinskih stranaka, spremio i finalni čin izdaje Crne Gore – ugovor sa SPC pripremljen da dovede do nestanka ove države.

Naše je da mu, glasnije nego ikad poručimo da ovo NEĆE PROĆI!

Naše je da spriječimo potpisivanje akta koji ne znači ništa drugo do kapitulaciju Crne Gore pred velikosrpskim interesima.

Naše je da izdajnika Abazovića, zajedno sa njegovom klikom, pošaljemo tamo gdje im je mjesto – na stub srama i pred sudske i tužilačke organe.

Jer je šteta koju su, za ovako kratko vrijeme nanijeli državi Crnoj Gori, nemjerljiva. A za tu štetu će, kad-tad, a kad se Socijaldemokrate budu pitale sigurno, odgovarati. 

❗️❗️Izdaju Crne Gore vam nećemo dozvoliti ❗️❗️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *