Zirojević: Lavrov podrškom Otvorenom Balkanu ogolio servilnost Abazovića i Jokovića njihovom šefu iz Beograda

Čim je ministar spoljnjih poslova, Sergej Lavrov, dao podršku inicijativi Otvoreni Balkan, to za Crnu Goru treba da bude alarm da se dobro razmisli i bude protiv te inicijative.

Dok nam jedan danas prijeti balističkim raketama, drugi, koji iz iste glave govori, daje otvorenu podršku Vučićevom Otvorenom Balkanu. To što nas u ovakvu inicijativu guraju oni koji nam prijete projektilima nije sporno predsjedniku i potpredsjedniku Vlade, Abazoviću i Jokoviću i njihovim partnerima iz DF-a koje štite po dubini. Izgleda servilnost Abazovića i Jokovića njihovom šefu iz Beograda, a samim tim i šefovima iz Moskve, ide toliko daleko da bi oni Lavrova vrlo rado dočekali sa Crnoj Gori dobro poznatim transparentom – gađajte i nas, nijesmo gubavi. Samo da se izdaja države sprovede što prije i do kraja.

Socijaldemokrate su podmetačinu od manjinske Vlade, čija je stvarna agenda samo jedno – slabljenje institucija i države Crne Gore koje će u konačnom dovesti do njenog samog sloma, prve prepoznale i odbile da učestvuju u ovom, za našu državu opasnom eksperimentu. Kao što smo to u samom startu prepoznali, tako ćemo se čvrsto i beskompromisno boriti protiv ovog projekta i svih njegovih izvršilaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *