Zirojević mijenja Radojevića na mjestu odbornika i šefa odborničkog kluba SD-a u Nikšiću

Portparol Socijaldemokrata i predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore, Nikola Zirojević, zamijeniće u odborničkim klupama i na mjestu šefa odborničkog kluba SD-a u Nikšiću predsjednika OO SD Nikšić i potpredsjednika opštine u prethodnom mandatu, Marka Radojevića.

Radojević je kazao da je odluku o povlačenju iz odborničkih klupa donio iz ličnih razloga, između ostalog i kako bi više vremena mogao da posveti radu na jačanju organizacije opštinskog odbora SD-a u Nikšiću.

“Takođe, želim da dam priliku mlađem kolegi koji se u prethodnom mandatu pokazao kao veoma dobar i aktivan odbornik. Neko sam ko se uvijek zalagao za davanje što više prostora mladim ljudima, pa je ovaj moj čin, između ostalog, usmjeren u tom pravcu. Uvjeren sam da će na taj način naš odbornički klub dobiti dodatni kvalitet i novu energiju.

Što se mene lično tiče, svoj rad ću, kao predsjednik Socijaldemokrata u Nikšiću, posvetiti jačanju organizacije i pridobijanju novih članova. Mislim da su Nikšićanke i Nikšićani do sad jasno vidjeli kako nova lokalna vlast funkcioniše i koji su njeni nedostaci. Zbog toga vjerujem da je sad pravo vrijeme za rad na terenu, sa našim sugrađankama i sugrađanima, kako bismo dobili nove članove, novu snagu i energiju i već počeli da stvaramo preduslove za smjenu aktuelne lokalne vlasti”, rekao je Radojević.