Zirojević o izjavi Bratić: Crnu Goru 2022. nećete pretvoriti u BIH 1991. godine!

Zbog ovakvih bolesnih umova, devedesetih godina su ginuli i Srbi, i Bošnjaci, i Hrvati i svi ostali narodi bivše nam države.

Danas Vesna Bratić, kojoj je Crna Gora nažalost  dala državljanstvo, posao, siguran i topao dom, pokušava, u sred naše države, da nas prebraja na ove i na one.

Još je žalosnije što je 41 poslanik vladajuće većine osobi sa ovoliko opasnim, retrogradnim stavovima dao funkciju ministarke u Vladi Crne Gore i povjerio joj četiri neizmjerno važna resora koja od stupanja na funkciju pokušava uništiti do temelja.

Vesni Bratić u ime većinske, normalne i građanske Crne Gore poručujem – DA, sve što se bude u Crnoj Gori odlučivalo, odlučivaće se sa Draginjom i Borisom, Damirom i Ervinom, Fatmirom, Nikom i Gencijem, Vladimirom i Milosavom i svima ostalima, kako god se zvali!

Ono što joj, takođe, sa sigurnošću mogu reći je da nikad više bolesni umovi poput njenog neće donositi odluke u ovoj državi. Ne zbog vjere, ne zbog nacije, već samo i isključivo zbog toga što Crnu Goru 2022. nećete pretvoriti u BIH 1991. godine!

Ovim putem pozivam i MUP Crne Gore da što hitnije provjeri da li su se stekli uslovi da se Vesni Bratić oduzme državljanstvo po sili zakona. Ukoliko jesu, pozivam ih da to istog trena urade!

Ako je to tako, izvinjavam se građanima BIH, ali moraćemo da vam je vratimo.