Zirojević odgovorio Marović: Džaba pokušaji pranja, krvave su vam ruke svima

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević reagovao je na tvit potpredsjednice GP URA Jovane Marović u kojem navodi da je “uz građane koji su iskreno i bez interesa na Cetinju da pokažu svoje nezadovoljstvo”.

“Kakav đon umjesto obraza treba imati da poslije suzavca koji je, po naređenju tvog šefa, bačen na te građane koje kao fol podržavaš, ovo napišeš? Jesi li svjesna u kojoj si partiji, ko ti je predsjednik i da su ovi napadi na građane njegovo maslo?”, upitao je Zirojević.

On je Marovićevu pitao da li je do nje došla informacija da je trudnica teško povrijeđena na Cetinju. “Jesi li vidjela snimak gdje policija kojom tvoj predsjednik upravlja baca šok bombu na JEDNOG momka koji viče na njih? Džaba pokušaji pranja, krvave su vam ruke svima!”, napisao je Zirojević.

On je rekao da je Crna Gora, izgleda, na Kongresu URA prostom diobom Božene Jelušić dobila Jovanu Marović. “Tako se razmnožavaju beskičmenjaci. Zato ćuti i ne javljaj se, tvoja i podrška tvoje partije tim građanima u ovom trenutku ne treba. Gadite im se!”, zaključio je on.